"KOMMUNIKATIONEN MELLAN OSS OCH KARISMA FUNGERADE MYCKET BRA OCH DE FÖRSTOD DIREKT VILKEN PERSONLIGHET OCH KUNSKAP VI SÖKTE."

Kunduttalande Peder, Tullinge, Stockholm

Se kunduttalande på denna sida från Peder

Karismas vision

Karisma Rekryterings vision är att skapa nöjda kunder som ett rekryteringsföretag i Stockholm. Vilket resulterar i ökad trivsel, produktivitet och ekonomisk framgång på arbetsplatsen för våra uppdragsgivare. Vi gör detta möjligt genom att erbjuda väl beprövade och framförallt fungerande metoder för att väsentligt öka kvaliteten och precisionen i urval och personbedömning vid rekrytering eller personalutveckling.

Karisma ger dig hjälp med antingen second opinion bedömningar av slutkandidater om du rekryterar själv eller fullservice där vi där vi hjälper dig med hela rekryteringsprocessen till färdigt resultat inklusive 6 månaders garanti.

Känner mig oerhört nöjd med rekryteringen av en Ekonomiassistent/Redovisningsekonom till oss som Karisma Rekrytering utförde för en tid sedan.

Ni är så proffsiga att ni vågade gå utanför ramen för mina önskemål, dvs ni läste mellan raderna och tänkte till. Det krävs stor lyhördhet för att kunna agera så.

Tycker att slutresultatet stämde imponerande väl med Karismas ursprungliga avrapportering. Kommunikationen fungerade mycket bra!

Jag skulle absolut rekommendera Karismas rekryteringsservice till andra som behöver hjälp att rekrytera ny personal.

Eva Sällebrant Hertzberg, Auktoriserad Redovisningskonsult SRF, Diplomerad Företagskonsult SRFFöretagskonsulterna SH AB, i Handen, Stockholm

Det är bra att använda Karisma vid rekrytering!
Det tar normalt ett långt tag att lära känna en nyanställd eller arbetssökande.

Jag kan få hjälp med tester och har då ett bollplank att fråga om saker jag är osäker på. Det friställer min egen tid.

Ett bra hjälpmedel att snabbt lära känna en ny person.

Fungerar bra, väldigt träffsäkert! Enkelt snabbt och prisvärt, helnöjd.

Peder Strömqvist, VDCentric Precisionsmekanik AB, Tullinge Stockholm, Tel 08-778 47 10

Vi är mycket nöjda med hur rekryteringen av en Arbetande Verkstadsansvarig utfördes då vi inte behövde lägga ner så mycket egen tid!

Vi kunde hänvisa alla till Karisma som valde ut lämpliga personer efter vårt önskemål genom bl a ett personlighets test. Vi hade flera kunder som sökte jobbet och behövde på så sätt inte stöta oss med de som inte fått jobbet.

Karisma valde ut tre stycken personer som de rekommenderade. Vi intervjuade dessa tre och alla verkade vara bra personer som nog skulle passa bra för jobbet.

Vi valde den som Karisma hade som förstahandsval då vi hade möjlighet att ångra oss efter provanställning. Vi ångrade inte vårt val och är idag (efter mer än tre års anställning) fortfarande mycket nöjda.

Kommunikationen mellan oss och Karisma fungerade mycket bra och de förstod direkt vilken personlighet o kunskap vi sökte.

Vi rekommenderar varmt Karisma Rekrytering!

Iris Göransson, Ekonomi & Administrations ansvarigGöransons Maskin AB, i Götene