REKRYTERINGSFÖRETAG STOCKHOLM

Rekryteringsföretag Stockholm

Rekryteringsföretag Stockholm

Hitta rätt person och kompetens för befattningen

Karisma är ett rekryteringsföretag i Stockholm som inte bara hittar ett attraktivt CV utan även kollar upp den sökandes produktionsbakgrund, motivation och personlighetsprofil.

Vi är lyhörda och kan sätta oss in i Din verksamhet och förstå just Dina behov. Karismas specialitet är att inte bara ge rätt kompetens, utan också produktivitet och rätt personlighet för befattningen!

Våra metoder och teknologi grundar sig på Hubbard® Management System, som används av fler individer och organisationer än något annat administrativt system i världen idag. Metoderna består av väl beprövade och framför allt fungerande verktyg inom en organisations alla områden. Alla medarbetare är viktiga. Med Karisma får Du rätt person på rätt plats med ökad trivsel och produktivitet som följd!

Vanligaste typerna av förekommande rekryteringar eller uppdrag på Karisma Rekryteringsföretag Stockholm är:

Ingenjörer, tekniker, tekniska säljare, chefer, arbetsledare, ekonomer, administratörer, jurister, receptionister, kundtjänst medarbetare, serviceyrken samt kommunala befattningar främst på tekniska kontor. Våra kunder är oftast ägarledda bolag utan en egen personalavdelning.

Se även www.rekryteringstips.nu av Kurt Ståhl, VD, Karisma Rekrytering AB.

Läs mer om Kurt Ståhl>

Kontakta Karisma idag på tel: 08-400 262 10
E-post: info@karisma.se

Kurt Ståhl

Kurt Ståhl

VD

Karisma Rekrytering AB, rekryteringsföretag Stockholm, startades 1999 på Lidingö. Kurt Ståhl hjälpte i samband med starten till med sina marknadsföringskunskaper för att kartlägga marknaden och finna ett lämpligt företagsnamn. Efter några år gick Kurt Ståhl in som aktiv ägare och VD för bolaget och ägnar det mesta av tiden till försäljning och marknadsföring. Kurt Ståhl är ensam ägare till Karisma Rekrytering AB, 556564-5073 och bifirman Teknisk Säljkraft.

Kurt har på senare år även varit aktiv inom Företagarna och sedan början av 2017 Ordförande inom lokalföreningen Botkyrka-Salem och och även aktiv medlem och revisor på Rönninge Tennisklubb.

Ring gärna Kurt på tel 0739-465 805 om du har några frågor.

Karisma Rekrytering är medlem i

Karisma är ett rekryteringsföretag i Stockholm som hittar rätt personal som passar in i gruppen!

Karisma Rekrytering AB startades 1999 i Stockholm av några erfarna rekryterare och är ett av de ledande rekryteringsföretagen i branschen när det gäller att hitta både rätt kompetens och personliga egenskaper för en viss tjänst.

Karismas mål att vara ett ledande rekryteringsföretag, när det gäller att hjälpa mindre och medelstora, främst ägarledda företag utan egen personalavdelning, att öka sin konkurrenskraft och förbättra sina resultat genom att ha rätt person på rätt plats.

Vi gör detta möjligt genom att använda väl beprövade och fungerande rekryterings- och urvalsmetoder baserade på sunt förnuft. ”Karisma” betyder att vi inte bara presenterar ”några fina CV:s” utan att vi verkligen säkerställer att hitta rätt personal bakom ansökningarna som passar in i gruppen och är produktiv under en längre tid med slutresultatet att dina förväntningar som kund överträffas.

Garantier och Uppföljning

Karismas strävan är att du ska bli nöjd som kund (vi vill ju naturligtvis att du ska anlita oss igen). Alla rekryteringar följs upp. Skulle du mot förmodan inte bli nöjd med vår service, upprepar vi rekryteringsprocessen utan kostnad upp till 6 månader efter en anställning (eventuella annonskostnader tillkommer dock).

Referenser

Givetvis lämnar vi referenser. Se sidan Nöjda kunder. Kontakta oss gärna om du vill ha fler så tar vi fram ett antal som passar just din verksamhet.

Agneta Ståhl

Agneta Ståhl

Serviceansvarig

Agneta Ståhl, rekryteringskonsult, har 20 års erfarenhet av chefsutveckling, personalhantering och rekrytering. Har tidigare varit VD i ett media bolag. Tel 0706-50 19 40.

Information om kakor (cookies) på denna webbplats >

Samarbetspartners:

Jan Qvarnström Konsult AB

Vi hjälper företagsledare och medarbetare att förstå ISO- och kundkrav och omvandla det till ett lönsamt ledningssystem med en excellent struktur. Ett system som ledningen brinner för att använda! Ett system som är entrébiljett till nya kunder. Läs mer på www.jqkonsult.se

O. Eriksson Consulting AB

Ove Eriksson har lång erfarenhet av företagande och coaching för såväl små som mellanstora bolag, för både kortare och längre uppdrag. Ove Eriksson är även knuten till Styrelseinstitutet, vars företagsidé bland annat är att erbjuda medverkan i styrelser. Läs mer på www.erikssonab.se