HUR KLARAR DU DIG SOM FÖRETAGARE I TUFFARE TIDER?

2 maj 2023

Agneta Ståhl, Serviceansvarig Karisma

Agneta Ståhl, Serviceansvarig Karisma

Med anledning av det de senaste årens högst oroliga och oförutsägbara omvärldssituation som påverkar både anställda och företagare.

  1. Ta hand om dig själv, sov tillräckligt och ät ordentligt och ta gärna vitaminer och kosttillskott. Se även till att motionera! Något så enkelt som att bara ta en promenad, har även den fördelen att förutom motion och frisk luft, så gör den att du frigör uppmärksamhet från att sitta fast på t ex din datorskärm eller arbetsrelaterade problem. Förmodligen en av anledningarna varför golf har blivit så populärt? Vad tycker du?
  2. Press och media, vad skall vi säga om det? Behöver du verkligen att ha koll på det mesta av alla dåliga saker som händer runt om i världen?? Det händer för det mesta fler bra saker än dåliga, men de positiva nyheterna som händer hela tiden utelämnas ofta, förutom ibland, med ett kort humörhöjande inslag, precis före väderrapporten?! Undvik för mycket av negativa nyheter och omge dig med eller ha i första hand kontakt med personer som är är lösningsorienterade och ger dig energi och därmed en mer positiv inställning till arbetet och livet i allmänhet!
  3. Då får Du också mer energi över att göra punktinsatser och hjälpa till där det behövs!

Hör gärna av dig med Dina synpunkter eller kommentarer angående detta!

Med Vänlig Hälsning,

Kurt Ståhl, VD och ägare
www.karisma.se
www.teknisksaljkraft.se

Mail: info@karisma.se

Tel: 0739-465 805