Lediga tjänster, finner du nedan

Söka nytt jobb Stockholm
Anställningsintervju

En enkel test för att se varför du är bäst!

Om du tittar över din studiebakgrund och arbetslivserfarenhet – vilken typ av jobb är det som du trivs bäst med? Vad brinner du för? I vilka arbetssituationer är det som dina förmågor och kunskaper kommer mest till användning och ger resultat?

Inom dessa områden har du din starkaste personlighet och dina största förmågor och är förmodligen den typen av arbete som du skulle trivas mest med under en längre tid i framtiden.

Det finns ett amerikanskt uttryck (Mark Twain) som lyder så här: FIND A JOBB YOU ENJOY DOING, AND YOU WILL NEVER HAVE TO WORK A DAY IN YOUR LIFE. Med andra ord om du hittar ett arbete som passar överens med dina förmågor och din personlighet, så kommer du att trivas med att gå till jobbet utan att det känns alltför ansträngande. Du skall inte behöva känna att du jobbar mest bara för att få en lön.

Karisma är specialiserade på att förutom rätt yrkeskompetens även hitta just dig med de rätta personliga förutsättningarna för att göra ett så bra jobb som möjligt på den sökta tjänsten.

Vi söker helt enkelt Dig som passar för tjänsten och som har viljan och drivet att göra det där lilla extra och därmed överträffa den nya omgivningens förväntningar.

Hitta ditt nästa jobb där du trivs och utvecklas!